Arkiv

Sök

torsdag 2 januari 2020

Välkommen 2020!

Hej bloggen och hej 2020!

Vanligtvis brukar jag avsluta varje år med någon text om hur året varit, en årsresumé och mina favoritbilder osv... Men 2019 avslutades med att min dator krashade och att min mormor gick bort så jag hade ingen större lust att logga in på någon himla blogg.. Det var liksom inte prio.

Nu är det redan 2 januari och idag har jag köpt mig en ny dator. Faktiskt köpte jag en annan redan i mellandagarna, men när jag fick hem den visade det sig att den hade världens högsta fläktljud. Som van mac-användare är jag ganska allergisk mot det, så det blir ett tillbakaskick på den. Istället hittade jag en någorlunda billig Macbook Air som jag nu sitter med. Den är så tyst och fin. Värt varenda krona faktiskt.

Well well, jag kommer nog skriva mina årssammanfattningar och liknande, men det blir nu under det nya året. Bättre sent än aldrig. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar