Arkiv

Sök

måndag 20 januari 2020

Termin 8 börjar nu!

Idag är första dagen på min sista termin! 

I fredags avslutades alltså min sjunde termin på civilekonomprogrammet och det firade jag och min klasskompis Louise med pizza och vin. Sedan har jag njutit av en riktigt ledig helg fylld med mys. Jag har tagit sovmorgon, tittat på film, läst ut en bok, ätit god mat, badat badkar, gått långa promenader och suttit i solen på balkongen.

Idag är det måndag och nu börjar alltså den allra sista terminen på min utbildning. Helt otroligt! Det är dags att skriva uppsats igen och jag är faktiskt så himla peppad. Den här dagen ägnar jag åt att läsa artiklar för att försöka hitta vår ingångspunkt på det ämne vi är intresserade av. I eftermiddag ska jag på en introföreläsning och sedan är vi igång.

Sista terminen på universitetet - nu kör vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar