Arkiv

Sök

måndag 11 november 2019

11/11

Jag vaknade till snöfall i morse. Åt frukost med singlande snöflingor utanför fönstret och grannens adventsljusstake som lyste i fönstret mittemot. Mysigt som sjutton måste jag säga. 

Den här veckan började nya kurser i skolan vilket gör att det är lite lugnare i schemat efter två veckor av först tentaplugg och sedan inlämning av en stor uppgift. Det är mitten på november och veckorna susar förbi. I helgen som gick överraskade vi min kompis Rebecca som fyller 30 om några veckor. Vi åkte till Bodaborg och bjöd henne på middag. Kom inte hem förrän kl. 05 på söndagsmorgonen, så jag är fortfarande lite trött måste jag erkänna. 

På fredag ska jag åka hem till familjen och vi ska ha en riktigt härlig helg fylld av förberedelser inför advent. Baka lussebullar och pepparkakor, stöpa ljus och dricka glögg. Jag är så peppad!

Nu ska jag byta om till träningskläder och köra ett youtube-pass på vardagsrumsgolvet. Heja heja! Ha en fin vecka! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar