Arkiv

Sök

söndag 20 oktober 2019

Tjugonde oktober

Tjabba tjena tjugonde oktober!

Det är söndag kväll och jag och Erik ska snart göra tacos till middag. Den här helgen har varit skön, vilsam och fyllt med lagom mycket saker. Vi har hunnit umgås med Eriks brorson, varit på utflykt, träffat vänner, fikat, gått en långpromenad i solen, storhandlat, druckit öl och tagit sovmorgon. Härligt!

Förra veckan var jag inte mitt bästa jag. Det var så otroligt grått och jag var så trött. Men nu har jag börjat fylla på med extra D-vitamin varje morgon och fått lite energi efter en skön helg så jag hoppas nästa vecka blir lite lättare. Det är 10 dagar kvar till min omtenta i statistik så jag ska lägga in ett extra kol på det plugget samtidigt som jag ska skriva på en inlämning till min ordinarie kurs. Sedan ska jag hinna träna lite, promenera en sväng varje dag och vi ska laga morotssås med spagetti och linssoppa till middag i veckan. På fredag väntar en AW också.

Jag ställs alltid inför samma sak på hösten. Jag blir nästan lite handlingsförlamad när vädret är tråkigt och mörkret kommer. Det blir lätt att jag tar sovmorgon varje dag, äter gröt till lunch och inte träffar någon förutom Erik. Jag måste verkligen jobba aktivt för att skapa energi i mitt liv. Röra på mig, äta gott, träffa vänner, gå upp i tid. Så nu är det dags att jobba med mig själv, så att livet kan fortsätta vara härligt trots att det är mörkt ute.

Det är en himla tur att det snart är jul iallafall, det piggar alltid upp att börja tänka på det!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar