Arkiv

Sök

tisdag 2 juli 2019

Hemma i Sverige igen!

Jag är hemma igen. De sista 2,5 veckorna i Graz gick så fort och var så otroligt varma. Jag fyllde dem med det sista skolarbetet, vandringar, ett besök i Wien, kompishäng och så satt jag oändligt många timmar på min balkong och njöt av att vara lite ledig och att det var högsommarvärme. Ibland lite väl varmt, som förra torsdagen då det var 38 grader...

I måndags förra veckan var jag alltså i Wien. Det var så otroligt vackert där, jag var alldeles hänförd och måste definitivt åka tillbaka dit. På tisdagen började jag förbereda min packning, rensa ur mitt rum. På onsdagen och torsdagen gjorde jag alla administrativa grejer, packade det sista, svettades en hel del och åt avslutningsmiddag och drack drinkar med mitt gäng. Det var sorgligt att lämna dem, men vi var alla så glada över att vi hade träffats och gjort den här våren så bra tillsammans.

På fredagen tog jag mitt pick och pack och påbörjade den 11 timmar långa hemresan. Tåg, flyg och buss och sedan äntligen hemma och jag kunde kasta mig i Eriks famn igen. Han hade dukat upp med bubbel och plock som vi åt innan vi somnade.

På lördagen hade vi picknick i solen och på kvällen gick vi ut och drack öl med kompisar. I söndags var vi lite bakis men vi botade det med pizzapicknick vid Svartån och så var vi ute ända till klockan 23 för att det var varmt och vackert. Sedan har jobbet dragit igång, idag och igår stod jag i slottsbutiken och sålde biljetter och imorgon kör jag första dagen som handledare för ferieungdomarna.

Jag känner mig lite tom på ett sätt. Det hade varit skönt att inte sätta igång med jobb på en gång såhär, det känns lite stressigt och lite utmattande. Men samtidigt väldigt kul att träffa alla kollegor och jag vet att det kommer gå jättebra. Jag behöver bara bli varm i kläderna. Det känns tomt att min Erasmustermin nu är över, och samtidigt är jag så otroligt glad att jag gjorde den.

Tack Graz och Österrike för en helt fantastisk vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar