Arkiv

Sök

söndag 16 juni 2019

Vecka 24 - Helgen i Graz

Det märkligaste med att vara tillbaka i Österrike är att det blir mörkt här. I Sverige är det ju ljust hela nätterna den här tiden på året, men här sitter jag nu klockan 22 och det är kolsvart utanför fönstret.

Utöver det har det känts riktigt bra att komma tillbaka. Det har ju varit 30 grader plus varje dag sedan jag kom hit i onsdags kväll, så jag har inte orkat göra så mycket. I torsdags var jag i skolan en sväng, i fredags var jag och mina kompisar vid en utomhuspool och solade och badade (bästa beslutet ever), i lördags åt vi middag och drack drinkar på kvällen och idag har jag pluggat och funderat över vad jag vill hinna med under mina sista två veckor.

En sak som definitivt står på listan är ett besök till Wien. Jag har verkligen tänkt åka dit hela terminen, men det har inte blivit av. Jag har ju varit på flygplatsen flera gånger, men aldrig i stan. I veckan som kommer ska jag göra klart lite skolgrejer, fira midsommar och två kompisar som fyllt 25. Men i början på nästa vecka ska jag åka till Wien. Utöver det vill jag hinna vandra lite mer i bergen runtom Graz, bara för att få lite fina vyer och njuta av den österrikiska bygden. Sedan har jag några restauranger jag vill äta på och så vill jag såklart hänga med alla mina fina vänner jag lärt känna.

Så, nu ska jag verkligen se till att njuta de här sista två veckorna. Jag känner redan nu att jag kommer sakna Graz när jag flyttar hem, så det gäller att göra det bästa av det och njuta NU!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar