Arkiv

Sök

söndag 5 maj 2019

Vecka 18 - Fest, första tentan och maj

Veckans mående: Det har varit en bra vecka tycker jag. Jag gjorde min första tenta, firade både valborg och första maj med mitt gäng och gick dessutom på fest i fredags. Det har känts väldigt konstigt att behöva plugga och gå till skolan, det är ju så lätt att få semesterfeeling när man varit ledig två veckor över påsk, solen skiner och det dessutom kommer en ledig 1 maj mitt i veckan.

Veckans bästa: Att jag avslutat en kurs iom tentan, att vi hade strålande sol på första maj, att det är maj nu, att jag druckit alkohol med mina kompisar under ljumna vårkvällar 4 dagar i rad (inte så bra för levern, men kul!).

Veckans sämsta: I en kurs har vi haft blockseminarier, dvs att istället för att ses en gång i veckan har vi haft långa lektioner under 4 fredagar. I fredags var den sista och det var helt klart den här veckans sämsta grej, eftersom det gick sååå långsamt och var såå tråkigt, men samtidigt kändes det ju rätt bra, för nu har vi inga fler sådana långa block kvar! Yay!

Veckans roligaste: När vi gick på Spring break party i fredags och tequilan kostade 2 euro styck. Vi hade förfest hos Victoria, och gick genom ösregnet till partyt där vi dansade massor och hade så kul! Jag kollade igenom fotoalbumet från den festen igår och jag är med på typ hälften av bilderna....... Såklart.

Veckans godaste: I torsdags var vi inbjudna av borgmästaren till rådhuset för att bli välkomnade officiellt till Graz och bjudna på mat och dryck. Det är ju alltid en students bästa vän, att få gratis mat. Mums!

Veckans känslor: Just nu har jag så blandade känslor inom mig. Jag längtar som en tok till sista maj då jag åker hem till Sverige och får träffa familjen, Erik, kompisar, njuta av svensk vår och fira Algots student. Samtidigt vill jag ju inte alls att detta ska ta slut då jag har så himla kul och träffar så mycket roliga vänner. Och lite börjar jag ändå tänka på hemresa, även om det är nästan 2 månader kvar. Well, jag antar att det är så jag funkar. Jag försöker ändå att bara njuta av att vara här just nu, inte tänka för mycket på framtiden - hemresan kommer ju ändå.

Vad jag ser fram emot nästa vecka: På tisdag ska jag hålla två ganska stora presentationer i två kurser, så jag ser fram emot tisdag eftermiddag när det är avklarat, haha. Sedan ser jag fram emot att dricka öl med mitt gäng på onsdag och på lördag när vi ska på Choklad maraton genom Graz. Hoppas det blir fint väder!

Veckans bilder:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar