Arkiv

Sök

söndag 7 april 2019

Vecka 14 - Magnolia och massor av plugg

Veckans mående: Jag har mått bra den här veckan, men jag har verkligen haft fullt upp med skolarbete. Lektioner varje dag måndag-lördag och massor av läsning däremellan. Det har verkligen varit fullt upp och idag (söndag) var jag tvungen att ta både sovmorgon och en riktigt lugn dag för att samla energi och komma ikapp lite.

Veckans höjdpunkt: Måste vara att det börjat blomma ordentligt i alla träd och buskar nu. Det är verkligen så härligt att promenera genom stan och känna doften av körsbärsblom och se alla knoppar se ut. Det som vanligtvis händer i slutet på april hemma i Sverige, händer här nu. Love it!

Veckans svåraste: I onsdags var vi på Pub Quiz och det var jäkligt svårt. Alla musikfrågor var om tyska artister och general knowledge-frågorna var sjukt svåra. Mitt lag var dock duktiga och vi lyckades gissa oss till en hel del rätta svar, så vi hamnade på en sjätteplats till slut. Inte illa!

Veckans mysigaste: Alla mina stunder på balkongen. Jag har kommit på att det är mitt bästa ställe att sitta och läsa på för där är det ljust så man håller sig pigg, skönt att sitta utomhus och jag är effektiv. Plus att jag suttit där och ätit frukost och lunch flera dagar.

Veckans roligaste: När vi hade spontan förfest i fredags och sedan gick på American party i ett studenthus. Själva festen var inte så kul, alla var sjukt fulla, men jag och mina kompisar hade väldigt roligt tillsammans!

Veckans tråkigaste: Att jag efter en utekväll i fredags då jag kom hem vid 03 var tvungen att gå till skolan på lördagen - i 4,5 timmar. Gaaah. Men detta var sista lördagslektionen så det får väl gå ann.

Veckans godaste: Jag lagade en sjukt god korvstroganoff som jag ätit till lunch i veckan. I tisdags testade vi ett bra hamburgerhak i stan och i fredags åt jag tacos. Men det bästa var nog att jag sparade en tacos som jag åt när jag kom hem från skolan på lördagskvällen - det var SÅ gott då.

Vad jag ser fram emot nästa vecka: Jag kan knappt förstå det, men på torsdag kommer Erik hit!!!!! Det ser jag naturligtvis fram emot mest av allt!

Veckans bild:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar