Arkiv

Sök

söndag 17 mars 2019

Vecka 11 - Tacos, tjejvasan och hike

Veckans mående: Den här veckan har gått snabbt. Jag har varit i skolan nästan varje dag, lämnat in min första skoluppgift och umgåtts med kompisar. Jag har hunnit med promenader, shopping, 90's party, fika och hike. Det har varit en bra vecka!

Veckans höjdpunkt & utflykt: Dagens utflykt till berget Schöckl där vi vandrade uppför i 3 timmar i strålande sol och 20 grader för att sedan njuta av en öl med fin utsikt. Det var banne mig både veckans höjdpunkt och utflykt i ett.

Veckans mysigaste: När Erik, Olov och Rebecca ringde mig på FaceTime från sin förfest hemma i Örebro i fredags kväll. Väldigt mysigt att få vara med fast jag inte är där.

Veckans godaste: Var i fredags när jag efter 5 timmars lektion utan riktig lunchpaus köpte med mig tacos hem och åt till middag. SÅ gott! Kanske min nya tradition här när jag tänker efter.

En rolig sak jag gjort: Idag har jag anmält mig till tjejvasan 2020. Herregud så kul! Känns nämligen som en bra grej att vara sitt starkaste jag när man fyller 25 och detta ska vara min motivation. Jag ska helt enkelt kunna åka de där 3 milen utan större problem om mindre än ett år. Yes!

Ser fram emot nästa vecka: Nästa helg åker jag och mitt gäng till Salzburg! Det ska bli väldigt roligt!

Veckans bilder: Kommer naturligtvis från dagens soliga hike!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar