Arkiv

Sök

söndag 10 mars 2019

Vecka 10 - Ölprovning, skola och sol

Veckans mående: Det har passat mig bra att sätta igång med skolan den här veckan. Att ha en fast punkt att gå till varje dag och träffa nya människor i mina olika klasser. Så det har gjort att jag mått relativt bra den här veckan. Att det varit 15-20 grader och sol nästan varje dag har också påverkat mitt mående positivt och det har gjort att jag varit ute mycket och rört på mig vilket också får mig att må bra. Överlag en bra vecka alltså!

Veckans höjdpunkt: I tisdags när jag och Erik pratade i telefon bokade han flygbiljetter till mig i mitten på april. Så nu vet jag exakt när han kommer hit och det känns så himla fint!

Veckans lärdom: Eftersom jag tycker det är lite jobbigt att vara här så försöker jag intala mig med jämna mellanrum att det är en otroligt bra erfarenhet, att jag lär mig mycket om mig själv och att jag utvecklas massor av att vara här. Den lärdomen är ju under konstruktion kan man säga, jag behöver påminna mig ibland, men jag kämpar på.

Veckans godaste: Idag mötte jag upp mitt lilla gäng och åt brunch. Jag åt pannkakor med kaffe och färskpressad apelsinjuice och det var väldigt mysigt. Sedan gick vi till parken och på vägen hem stannade vi och åt en glass. En annan god grej var att jag köpte färska hallon i fredags som jag åt till mello igår. Mmm, ska definitivt unna mig mycket frukt och bär när jag är här.

Veckans utflykt: I torsdags var vi på ett ölbryggeri nära Graz och fick gå en guidad tur. Efteråt fick vi en pretzel och så fick vi tappa upp alldeles nybrygd öl och provsmaka. Annars har jag inte gjort så många utflykter den här veckan, mest varit i skolan, promenerat runt i Graz och varit hemma.

Ser fram emot nästa vecka: I veckan som kommer ser jag fram emot att umgås med mina vänner och hitta på roliga saker. På söndag ska vi på hike uppför berget Schökl som ligger i närheten av Graz - det ska bli kul! Dessutom öppnar anmälan till Tjejvasan nästa söndag och jag tänkte försöka få en plats.

Veckans bild: Graz from above!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar