Arkiv

Sök

onsdag 27 mars 2019

Vardag

God dag från en alldeles vanlig onsdag här i Graz!

Jag vaknade lite efter 7 imorse och låg och drog mig till 8. Gick upp och åt frukost, klädde på mig träningskläder och samlade ihop alla smutsiga lakan och kläder och slängde i en tvätt. Sedan gick jag en snabb promenad till skolan och fick en underskrift på ett papper som jag behövde. Gick hem, hängde tvätt och städade på mitt rum. Pluggade inför ett test imorgon och åt rester till lunch. Sedan drack jag en kopp kaffe och läste artiklar. Vid 14:30 ringde Rebecca och vi pratade en timme innan jag gick till skolan för en lektion.

Jag kom hem för typ 40 minuter sedan och ska snart äta middag och ikväll tror jag bara att jag ska ta en dusch och titta på serier. Mysigt!

Hejdå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar