Arkiv

Sök

söndag 3 februari 2019

Sol och snö

Hej söndag!

Jag har haft en fin vecka. Den startade med en lugn måndag då vi var barnvakter åt Eriks brorson på kvällen, på tisdagen jobbade jag på förmiddagen och på kvällen packade jag. På onsdagsmorgonen tog jag tåget hem till mina föräldrar. Det var fantastiskt väder, massor av snö, blå himmel och strålande sol så jag startade vistelsen med en långpromenad ner till sjön. Vid lunch kom min pappa och åt med mig och på kvällen gick jag på gympa med mamma.

På torsdagen var det också fint väder så jag lånade mammas skidgrejer och åkte 6 kilometer längd på förmiddagen. Det var så kul! På eftermiddagen åkte jag med mina föräldrar för att titta på ny soffa och på kvällen åt vi middag på en grekisk restaurang med min ena lillebror. Så mysigt att kunna åka hem mitt i veckan men ändå hinna umgås med familjen. Nu träffar jag dem inte förrän de kommer och hälsar på i Graz vid påsk.

På fredagen fick jag skjuts hem till Örebro och sedan gick jag och Erik på en trevlig middag med kompisar. Den varade till klockan 05:00..... Så igår var vi ganska slitna allihop. Men idag mår jag bra igen och tänkte ge mig ut på sjön och åka skridskor om det spricker upp i eftermiddag - hoppas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar