Arkiv

Sök

onsdag 6 februari 2019

ONSDAG

Ah, det närmar sig med stormsteg. Jag håller på och pluggar lite på en distanskurs som jag läser som backup ifall någon av kurserna i Graz inte håller måttet eller är så kul. Distanskursen handlar om hållbart arbetsliv och hälsoarbete - vilket jag tycker är så kul och gärna vill jobba med i framtiden, så det är inte direkt synd om mig som får läsa in mig lite extra. Igår fick vi betyg och bedömning på vår kandidatuppsats och det var så himla fina ord - och högsta betyg. Bryr mig egentligen inte nämnvärt om betyg, men just på uppsatsen känns det så himla roligt - vi har verkligen jobbat hårt för att den ska bli så bra som den också blev. Så stolt!

Imorse bjöd mitt jobb på hotellfrukost och avtackning av mig. Finaste kollegorna hade köpt ett vackert armband till mig, blev så glad!

Resten av denna onsdagen ska jag:

• Börja skriva på en text till den där distanskursen
• Rensa ut kläder och skor och gå till Myrorna med
• Packa ner saker i källaren
• Laga något gott till middag
• Bada badkar och tvätta håret


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar