Arkiv

Sök

fredag 22 februari 2019

Fredag!

Hej fredag! Idag är det en vecka sedan jag tog flyget till Wien och tåget hit till Graz. Veckan har gått både fort och långsamt tycker jag. Jag har absolut haft många timmar över och vissa dagar har känts längre än andra. Ändå tickar tiden på och framförallt när man gör någon aktivitet varje dag.

Igår åkte jag tillsammans med tre tyska tjejer, en skotsk och en amerikansk tjej till IKEA. Vi handlade lite bra att ha-saker och åt köttbullar. För min del var det ganska mysigt att kunna köpa lite svenskt godis och att få hjälpa de andra att översätta de svenska namnen på sakerna, haha. Efter utflykten var jag SÅ trött så jag gick hem och vilade några timmar och sedan mötte jag upp samma gäng igen på kvällen och tog en öl på en bar.

En mysig sak med att vara här är att de redan nu har små bord utanför barerna med filtar och ljus. Hemma börjar ju inte uteserveringarna förrän i typ april, och jag antar att de kommer bygga upp större serveringar även här. Men tills dess kan man alltså sitta ute och ta ett glas vin redan nu om man vill! Mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar