Arkiv

Sök

måndag 18 februari 2019

18 februari

Hallo!

Inatt fick jag en riktigt god natts sömn och vaknade nästan helt utan halsont som jag hade hela dagen igår. Så skönt! Vid 10 mötte jag upp min mentor och fick hjälp att registrera mig som boende i stan. Sedan gick jag runt i solen hela förmiddagen och tittade i butiker. Vid lunch gick jag till universitetet och åt en macka ute i solen innan det var dags för första aktiviteten i skolan: nämligen registrering och orientering!

Vi fick en massa information och sen delades vi in i mindre grupper som fick gå runt på skolområdet och titta runt. Jag var i samma grupp som ett par härliga tjejer och en trevlig kille från Skottland. Efter turen stannade jag och skotska killen och väntade in några andra tjejer och sen gick vi och tog en kaffe på ett närliggande kafé. Där satt vi och pratade och lärde känna varandra tills alla blev middagshungriga vid 19.

Nu ligger jag i min säng och tittar på serier och fixar lite. Imorgon ska vi få ännu mer information om hur man anmäler sig till kurser. Idag har jag mått mycket bättre än jag gjorde igår, antar att det beror på bättre sömn, solen och att jag umgåtts med flera trevliga personer!

PS. Jag ska försöka lista ut hur jag enklast kan lägga till foton i mina inlägg men tills vidare bloggar jag endast i textform.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar