Arkiv

Sök

söndag 13 januari 2019

En lugn januarisöndag

Idag har jag jobbat och nu på eftermiddagen har jag suttit och tagit det lugnt utan några som helst måsten.

Tänk att det kom en tid då min att göra-lista nästan är helt tom. För några månader, när jag var mitt uppe i ansökningsprocessen till Graz samtidigt som jag läste en intensiv kurs i Örebro, förberedde inför uppsatsskrivande OCH läste en distanskurs i statistik, var min lista nästan 20 cm lång PÅ DATORN.

Inte undra på att det knappt kändes roligt att fylla i ansökningsblanketter och tänka på min resa när det var SÅ MYCKET ATT GÖRA. Men nu. Nu är uppsatsen inskickad och nästa vecka ska jag bara skriva en opponering och ha examinationsseminarium - sen är uppsatsen helt klar. Och alla dokument och biljetter är fixade inför Graz, så nu finns det inte mycket att göra förutom att planera och packa, men det kan också vänta ett tag.

Känns helt sjukt att jag nu kan ta bort den där gamla listan och fokusera på andra roliga saker att göra istället. Typ fixa ordning i garderoben som stått halvfärdig ett halvår, göra fint hemma, gå långa promenader och laga god mat. Yay!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar