Arkiv

Sök

torsdag 13 december 2018

Lucia

Glad lucia på er!

Jag vaknade med ett ryck klockan 07 imorse och sprang genast till soffan för att se luciatåget på SVT. Så mysig start på dagen. I Örebro ska det tydligen gå runt ett luciatåg i stan i eftermiddag, ska nog ta mig ut och försöka se det med.

Annars har jag och Amanda haft handledning på vår uppsats idag, fick några småändringar att fixa med, men sedan är vi i stort sett färdiga med problem, teori och metod. Så imponerad och stolt över oss! Sedan är det dags för analys och att sammanställa vår empiri, men det känns som den roligaste delen. Vi ska fira våra framsteg med bubbel imorn har vi bestämt.

Efter att skolarbetet är klart i eftermiddag ska jag ge mig ut på stan och köpa ingredienser till ett kolakok och julkort. Dags att få öka på julkänslan ytterligare, bara 11 dagar kvar nu ju. Sedan måste jag ta reda på vart vi kan hitta årets julgran, att bo mitt på stan utan bil är inte att föredra när granen ska införskaffas kan jag tala om...

Vår julgran från 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar