Arkiv

Sök

lördag 8 december 2018

Lars Christmas

God förmiddag!

Lördag och 8 december. Jag har precis ätit pannkakor till frukost och tittar på Vinterstudion. Nu ska jag strax borsta tänderna, gå och handla och sedan städa här hemma. Efter lunch kommer min familj hit på en fika och sedan ska vi åka till Karlstad ikväll för att äta middag och gå på Lars Vegas Trio julshow. Det ska bli SÅ HIMLA KUL!!! I min familj är Lars Christmas den enda julskivan som behövs egentligen, vi har spelat den i alla år och den hysteriska musiken ger mig mer julstämning än någon annan ljuv och lugn låt.

Sedan sover familjen över hos mig i Örebro så imorgon ska jag bjuda på adventsfrukost, och gulasch till lunch med nybakt bröd. Sedan hoppas jag att vi hinner ta en sväng förbi julmarknaden i Wadköping. Nä, nu ska jag ta tag i livet och gå och handla!

Ha en fin helg!

Jag tänker mycket på julen och köphetsen kring den. Jag försöker att planera mina julklapps-inköp utan en massa ny-producerarde klappar. Jag vill ge bort secondhand klappar som...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar