Arkiv

Sök

måndag 17 december 2018

I'll be home for christmas

God förmiddag!

Det är måndag och sista veckan innan julledighet och firande. Exakt en vecka till julafton. Min plan idag var att gå upp tidigt och sätta igång, men jag hade så himla svårt att somna igår kväll att jag blev tvungen att ge mig själv lite sovmorgon. Men det är bara att ta nya tag och sätta fart ändå.

Den här veckan ska jag och Amanda ta ett ordentligt grepp kring analysen i vår uppsats och se till att ha en ordentlig skiss över alla delar innan fredag, så att vi kan få lite ledigt med gott samvete. Så på dagtid blir det plugg och skrivande för glatta livet! På eftermiddagarna ska jag fortsätta fylla på julkänslan med glöggkvällar, firande på jobbet, köpa sista julklapparna och slå in dem och titta på julfilm. På torsdag har jag och Erik vårt lilla firande tillsammans och på fredag eftermiddag tar jag tåget hem till Källby.

Sedan väntar en hel drös med lediga dagar, jag ska mest gå omkring i myskläder, äta knäck, dricka glögg och mysa runt. Träffa kompisar som är hemma över jul och umgås med familjen över något sällskapsspel. Äta julmat, kalkon och dricka mängder med julmust. Bada spabad och åka skridskor på juldagen, kanske ta en tur till pulkabacken om snön ligger kvar. Dricka ett glas vin framför brasan, gå promenader ner till sjön och bara njuta av ledighet. Längtar!

Men först: en ny vecka! Dags att sätta tänderna i den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar