Arkiv

Sök

måndag 5 november 2018

NOVEMBER

Halli hallå! Måndag kväll och det har varit kolsvart ute sen klockan 16. Fast iofs har hela den här dagen varit en enda stor grå dimmig trötthet. 

Sedan sist har jag iallafall hunnit ha seminarium, bott en natt hos min svärmor, skrivit min tenta i statistik, bubbelbadat i fredags, jobbat i lördags och haft en ledig söndag, varit på bio samt grupparbetat hela dagen idag. Jag och Erik var och såg "A star is born" igår och jag var helt såld första halvan av filmen och desto mindre nöjd andra halvan, men musiken var fin rakt igenom! 

Imorgon ska jag och Amanda ta ett tag runt vår uppsats och starta igång med problematisering, syfte och frågeställning. Blir bra det här! 

Måste ändå säga att jag är nöjd med min insats den här första halvan av terminen. 200% med kurser och jag har inte underpresterat alls, även om jag inte vet hur tentan gick. Nu är jag mer än redo för uppsatsskrivande (startar officiellt nästa vecka..) och lite lugnare tempo, eller iallafall att få välja tempot själv liksom. 

Idag är det ny säsong av min favvoserie Outlander och jag ska alldeles strax gå in med en godisskål till soffan och titta på det. Ändå en fin syssla en mörk novembermåndag.

Repost @outlander__forever #jamiefraser #clairefraser #Outlanderseason4 #drumsofautumn November 4 #samheughan #caitrionabalfe credit to…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar