Arkiv

Sök

lördag 24 november 2018

Lussebullar och ny säng

God förmiddag!

Lördag och vi har startat dagen med en sovmorgon och pannkaksfrukost framför Vinterstudion. Bästa starten!

Den här veckan har jag varit mer borta än hemma känns det som. Förra söndagen åkte jag och tre kompisar från skolan på kryssning till Tallinn bara för att vi kan, och för att fira att våra utbildningar börjar lida mot sitt slut (eller ja, för vissa av oss iaf). Sedan spenderade vi en mysig måndag i Tallinns gamla stad med julmarknad, snö, shopping och vackra vyer. Så himla fint!

På tisdagen kom vi hem igen efter en härlig resa och sedan ägnade jag och Amanda onsdag och torsdag åt uppsatsen. Igår var det dags för oss att åka till Stockholm för att träna med Björn Borg-kontoret. Vi ska få intervjua VD:n till vår uppsats under förutsättning att vi kom och tränade med dem en fredag. Väldigt roligt att åka till Stockholm för ett yogapass. Sedan bjöd dagen på god lunch och lite shopping innan vi tog tåget hem igen.

Idag är planen att jag och Erik ska fynda en ny säng och i eftermiddag ska det bakas lussebullar för glatta livet med Eriks familj. Julförberedelserna kan börja helt enkelt!! Imorgon åker nog adventsljusstakarna fram!

Glad helg!

Tapet
Lussekatter – Buttermilk saffron buns (recipe in English and Swedish)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar