Arkiv

Sök

måndag 26 november 2018

Ingen ny säng - men ny vecka

Fam. Andersson/Persson hittade en fin säng på erbjudande i lördags, men valde att sova på saken och igår när vi var redo att klicka hem den fanns inte erbjudandet kvar. Typiskt! Men jaja, vi får spara ett tag till och hålla ögonen öppna på mellandagsrean helt enkelt.

Ny vecka, sista veckan i november! Igår städade jag lägenheten och hämtade upp adventsljusstakarna. Den ena funkade på en gång, men den andra blixtrade till när jag satte i den i eluttaget och sen var det slut med den. Ändå spännande med lite blixtar och så... Nåja, jag försökte laga den ett tag men insåg att strömmen slagit ut alla kopplingar, så då gjorde jag det enda rätta: spenderade kvällen åt att buda hem en ny på tradera.

Den här veckan har jag en helvecka igen. Förra veckan startade ju med en resa till Tallinn och avslutades i fredags med en tur till Stockholm för att yoga med Björn Borg-kontoret. Kul vecka, men det känns lite skönt med en vecka på hemmaplan nu. Jag ska mest mysa runt, gå promenader i solen, skriva uppsats och äta lussebullar.

Nu är det dags att ta tag i den här dagen. Ha en fin vecka!


Bild från typ förra eller förrförra året, men den passade ju in nu med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar