Arkiv

Sök

tisdag 30 oktober 2018

TISDAGGod förmiddag från tentaplugget!

Tänk att jag utsätter mig för det här alldeles frivilligt, i mina ordinarie kurser är det bara inlämningsuppgifter - så jag tog en extrakurs i statistik med salstenta på 13,5 hp... KUL!

Utanför fönstret öser regnet ner, jag vaknade imorse av att det smattrade mot fönsterblecken. Mysigt, men det bidrar då rakt inte till någon extra energi.. Något som jag hoppas ska bidra till lite mys i denna mörka tid är dock min beställning av skönhetsprodukter jag gjorde förut. Jag har kommit till en punkt när allt börjar ta slut samtidigt, så nu beställde jag en hårolja, ett läppbalsam och en ansiktskräm. Ser så fram emot när det paketet kommer, jag ser det som en tentapresent till mig själv.

Nu ska jag starta kaffebryggaren och ge mig kast med några gamla tentor, wihoo! Tisdag när den är som bäst, hehe!
Vermont - Huck #adventure #wanderlust #outdoor
The Book Nomad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar