Arkiv

Sök

måndag 15 oktober 2018

Sommar i oktober


Okej, så 2018 är alltså året då det är sommar jämt? I helgen var det 23 grader varmt, ljumna vindar och visserligen svinkallt i Vänern, men ändå... Att kunna ta ett dopp den 14 oktober och inte ens frysa när man kommer upp på land, det är sjukt. Men härligt!

Vi spenderade helgen hemma hos mina föräldrar. Vin och tapas till fredagsmiddag, tennis med hela familjen på lördag morgon, jag tog en fika med Sofia i stan och sedan hjälpte jag mamma tapetsera ett rum. På söndagen åt vi middag ute på terassen och sen gick vi alltså och badade. Herregud!

Idag är jag trött efter en lite sen läggdags igår, men en färdig skrivuppgift, en lunch i solen ute på Naturens hus och en ny lampa har jag hunnit med idag. Mysigt med solig höst, allt blir så vackert! Nu ska jag gå en promenad, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar