Arkiv

Sök

onsdag 24 oktober 2018

Sol + oktober = santHej onsdag!

Den här dagen startade jag med en solig morgonpromenad ute i kylan och det var verkligen precis vad jag behövde. Lite snack med en kompis, solens första strålar i ansiktet och ett underbart sätt att vakna till liv. Jag har fallit in i en dålig vana av att gå och lägga mig för sent och vakna astrött, men igår kväll fick jag ett ryck vid 22:30 och kände att "nej, nu ska jag sova i tid ikväll" och se, då vaknade jag också med energi när klockan ringde vid 07. Tänk att det har ett så direkt samband, hade jag ju aldrig kunnat ana.....

Dagen spenderas framför datorn. Jag har en individuell text som ska skrivas och dagens plan är att bli färdig med första delen. Nästa vecka har jag min statistiktenta, så all tid jag kan få tillgodo på skrivuppgiften kan jag använda till tentaplugg istället. Yay! Hehe, ska bli skönt nästa torsdag när tentan är skriven och vi bara har en uppgift kvar i ledarskapskursen. Men det betyder också att det snart är dags för uppsatsskrivande. Det ser jag dock fram emot.

Nu ska jag återgå till mitt stackars worddokument. Kom igen Agnes, kämpa på! Texten skriver tyvärr inte sig själv... Ha en fin dag!

PS. Visst är det väl dags att börja planera inför jul nu?!

Habitually Chic® » Red and White Christmas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar