Arkiv

Sök

torsdag 6 september 2018

Back to business school

Bra rubrik va?! Va va va???

Skolan är igång och det med ordentlig kraft. I måndags kl. 08:00 fick vi en uppgift som ska lämnas in imorgon bitti som innebär att läsa en bok på 500 sidor och skriva en text på cirka 9 sidor. Herregud. Men det går framåt, jag lär absolut bli klar i tid och även om det kanske inte blir den bästa text jag skrivit på grund av tidspressen, blir det ju åtminstone något.

Annars då? Jo, förra veckan var jag och Erik i Toscana och hälsade på vänner. Det var helt underbart! Längtar tillbaka så mycket nu när jag sitter och tittar ut över ett grått Örebro och har massor att göra. Semester var verkligen så najs.

Mitt mål för nästa sommar är att ha sparat så mycket pengar att jag kan vara ledig hela sommaren. Får se hur det går, men jag tänker att om jag startar redan nu så har jag åtminstone en rimlig chans. Nästa sommar är för övrigt mitt sista sommarlov om allt går som det ska, så det känns rimligt att redan nu börja fundera på hur jag ska göra det till det bästa någonsin.

Nåja, fyra dagar in på höstterminen och jag planerar redan för nästa sommar. Lugn i stormen Agnes! Först blir det en termin på 150% med kurser i management, statistik och en C-uppsats. Sedan är tanken att jag ska göra utbyte i Graz till våren - SEN är det sommar. Så det lär inte bli ett tråkigt år det här. Intensivt, men inte tråkigt!!

Någon dag sätter jag nog ihop en recap över augusti också, känns lite kul att ha sparat vad jag gjort den här sommaren egentligen. Ha det gott så länge! Hej!

Bildkälla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar