Arkiv

Sök

söndag 12 augusti 2018

SÖNDAG

Som vanligt när jag är ledig öser regnet ner. Haha. Det har nästan blivit lite komiskt, den 30-gradiga värmen har vällt in varje gång jag gått på en jobbperiod och när jag har några få lediga dagar kommer molnen. Idag tycker jag däremot att det känns ganska skönt. I fredags var jag på Eriks mormors begravning. Det var en fin och värdig stund i kyrkan, vackra sånger och trevlig minnesstund efteråt.

Igår hjälpte jag min kompis Amanda att sätta upp håret inför ett bröllop och på eftermiddagen kom mina föräldrar till Örebro. Vi skulle nämligen gå på Winnerbäck på kvällen, men innan dess beställde vi hem pizza och plockmat och delade på en flaska vin. Konserten var helt fantastisk, en så bra mix av alla gamla klassiker och det vi njöt hela kvällen trots ösregn.

Imorse gjorde vi mysfrukost tillsammans och sedan åkte mamma och pappa hemåt igen. Erik har gått till jobbet och jag tänkte tvätta men nyckeln till tvättstugan ligger visst i Eriks byxor. Så jag fick vips en ledig, regnig eftermiddag utan måsten. Förut gick jag in på H&M och fyndade en baddräkt och en kaftan, utmärkt inför Grekland. Jag tror kanske att jag ska sätta igång med packningslistan, så mysigt ju!

Sedan ska jag göra ett yogapass och färga ögonbrynen. Typiska söndagsaktiviteter ändå.

Ha det gott i regnet, hörs en annan gång!


Den här gamla godingen från Dagmar får nog följa med i packningen till exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar