Arkiv

Sök

torsdag 28 juni 2018

Sommaren i full rulle

Hej!

Jag är mitt uppe i den här sommarens hektiska schema. Sömnen jag förlorade under förra veckans intensiva Tysklandsresa är knappt återhämtad, och varje minut sedan dess har varit planerad i stort sett. Måndag och tisdag den här veckan jobbade jag hela dagarna, i måndags mötte jag upp mina jobbarkompisar för kajakpaddling och picknick och på tisdagen tog jag första bästa tåg ut mot Solbo. Igår var jag ledig och fyllde varje sekund med sol, bad och tupplurar för att samla energi. Idag har jag jobbat hela dagen och på kvällen har jag planerat Gdansk med Lovisa och Karolina på skype och nu tvättar jag och försöker samla kraft till laga middag. Imorgon jobbar jag igen och sen åker jag hem till Källby för en myshelg med familjen.

Nästa vecka jobbar jag mån-ons och sedan åker jag till Gdansk tors-sön.

Så ni ser ju, jag fyller min tid med lika delar jobb som roliga saker. Men det ska verkligen blir skönt med en lugn helg hemma i Källby, jag känner att jag har sömn att ta igen fortfarande som sagt.

Nåväl, uppdateringar här sker väl lite sporadiskt när jag har tid och lust. Hoppas ni har en fin sommar! Puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar