Arkiv

Sök

söndag 3 juni 2018

Redo för retreat hemma i byn

Pjuh!

Jag har haft en hård helg och vecka. Högsommarvärmen tillsammans med fyra dagars fest i rad + en jobbdag idag tar verkligen på krafterna. Det har varit såå roligt att få fira in sommarlovet i dagarna två med mina klasskompisar, och att få vara med på examensfirande för min gamla psykologiklass.

Men jag ska inte sticka under stol med att det ska bli skönt att åka hem till byn imorgon för en halvveckas retreat. Min plan är att ligga i hängmattan och läsa, ta många skogspromenader och bada i sjön. Vädret ska inte hålla riktigt lika höga temperaturer som tidigare, men det känns nästan bara skönt. Nu är sommarlovet verkligen här och jag ska passa på att ta några dagars vila innan allt vad sommarjobb och planer heter drar igång.

Igår när jag var toastmaster på psykologernas examensmiddag på Naturens hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar