Arkiv

Sök

torsdag 7 juni 2018

Bullet Journal - Juni


Det är ny månad! Jag lät temat för juni gå i rosa, grönt och svart. Vattenmeloner och ett försök till kalligrafi blev månadens försättsblad.


På nästa blad gjorde jag mitt livs första monthly tracker, med blandad nöjdhet... Som ni ser läcker det igenom en hel del färg från sidan innan, inte så snyggt. Men melontemat höll jag kvar, en månadsöversikt, några listor och en tracker för hur mycket vatten jag dricker, om jag går en promenad och om jag spenderar några pengar varje dag.


Första veckan i juni ser ut så här. Enkel men lite gullig ändå.


Och detta är alltså hela första uppslaget för juni. Jag är ändå nöjd faktiskt, om vi bortser från att melonerna lyser igenom sidorna... Till nästa vecka/månad får jag börja måla med färgpennor istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar