Arkiv

Sök

torsdag 31 maj 2018

Sommarlov!

Terminen är slut! 

Jag ska i och för sig se till att skicka in vårt slutgiltiga arbete till läraren idag, men sedan är vi helt klara. Inga fler föreläsningar, tentor eller inlämningar för den här våren. 

Igår firade jag in sommarlovet med mina gruppmedlemmar Jesper och Karlo. Vi samlades i parken för att sola, dricka öl och skåla för en väl genomförd termin. Sedan gick vi till en uteservering som hade Mojito Wednesday för mat och drinkar. Så rolig eftermiddag och kväll! 

Jag är ju ganska nostalgisk av mig, så jag kommer definitivt sakna min grupp litegrann. Vi har liksom umgåtts nästan varje dag sedan i mitten av februari och blivit mer kompisar än bara påtvingade skolkamrater. Men jag lär ju träffa dem i skolan till hösten och vem vet, vi kanske ses för en drink redan i sommar. 

Nåja, det känns ändå himla bra att få inleda sommarlovet nu. Jag ska plocka ordning lite hemma och sedan ge mig ut på en cykeltur och kanske stanna någonstans för en lunch eller glass. I kväll ska jag fortsätta fira in sommarlovet och möta upp mina tjejkompisar som skrivit tenta för mat och vin. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar