Arkiv

Sök

torsdag 24 maj 2018

Sommarens planer

Nu är det ju bara slutet på maj, men högsommarvärmen ligger som ett underbart täcke över oss och ska hålla i sig en hel vecka till minst. Love it!

Detta + faktumet att nästa vecka är sista veckan i skolan för mig osökt in på mina sommarplaner och jag tänkte att det kunde vara kul att dela dem här med er. Så, här kommer en ganska detaljerad lista över vad jag hittills planerat för sommaren 2018!

☀︎ Nästa vecka ska jag fira att terminen är slut och att jag avklarat hela 2 år av mitt program både onsdag och torsdag. På onsdagen ska jag ha drinkkväll med killarna i gruppen jag haft under våren och på torsdagen ska jag fira med mina tjejkompisar ur klassen med vin och mat. Hur najs?!

☀︎ Nästa helg tar mina kära gamla psykologklassisar alltså examen!!! Tänk att det gått 5 år redan, och att jag kunde ha varit färdig psykolog vid det här laget om jag inte hade hoppat av (... eller kanske inte). Detta ska i alla fall firas! Först med examensceremoni på fredagseftermiddagen och mottagning hos Rebecca, och sedan med examensmiddag och helkväll på Naturens hus på lördagen. Jag ska vara toastmadame på lördagen och håller på och skriver tal för glatta livet!!!

☀︎ Efter en ganska blöt weekend (som ni läste ovan ska jag alltså fira 4 dagar i rad... pjuh) tänkte jag ta tåget hem till byn första veckan i juni och hänga med familjen och fira min lillebrors 20-årsdag i efterskott osv.☀︎ Sedan startar årets sommarjobb! Jag ska vara på turistbyrån i slottet precis som förra året, men även vara arbetsledare för våra ferieungdomar på halvtid. Det blir skoj!

☀︎ Under midsommarveckan åker jag och Erik till Tyskland på tisdagen för att hjälpa våra kompisar att flytta hem till Sverige igen. Men vi planerar att få åtminstone en dag åt att hänga i Hildesheim och se staden i sommarskrud (till skillnad från när vi var där i december..). Sedan åker vi hemåt igen, för vi måste ju vara hemma till årets bästa tradition...

☀︎ Midsommarfirande på Solbo! Det blir tredje året i rad och då är det ju tradition. Förhoppningsvis fint väder, god mat, dans runt stången och bad och bastu inpå småtimmarna. Finaste jag vet!

☀︎ Efter midsommar jobbar jag två veckor, sedan drar jag och Karolina ner till Växjö och möter upp Lovisa. Därifrån tar vi flyget till Gdansk för en tjejhelg!!! Längtar!! Sol, öl, kompisar och en ny stad, vad mer kan man önska?? Inget!


☀︎ Helgen efter Gdansk åker jag ner till Amandas sommarhus på Västkusten för en helg med henne. Ännu en tradition vi håller på stenhårt och jag ÄLSKAR att sola på klipporna och bada i havet med henne, så fint!

☀︎ Sedan jobbar jag på typ 5-6 veckor till med några lediga dagar, eftermiddagar och vissa lediga helger. Dessa har jag inte bokat upp än, men jag planerar att fylla min lediga tid med vandring på Bergslagsleden, hyra kanoter med Erik och åka på utflykt, åka hem till Källby, vara i Eriks sommarhus och hälsa på hans föräldrar, dricka drinkar på balkongen och uteserveringar. Och cykla till Ånnaboda och bada tänker jag göra någon dag med!

☀︎ I mitten av augusti får jag lite ledigt igen. Då är planen att jag och Erik ska åka någonstans ihop. Förmodligen blir det en rundresa i Portugal eller en charter till Grekland. Vi får se lite vad vi är sugna på. Men sol och bad är planen i alla fall!☀︎ Det var ungefär det hela som jag planerat hittills! Inte illa ändå! 3 utlandsresor + en helg på kusten under en sommar får man nog säga är rätt privilegierat. Nu spelar en orkester Den blomstertid nu kommer utanför mitt fönster och det ger mig faktiskt ståpäls. Tänk att vi är här nu, i den allra bästa tiden av alla! NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar