Arkiv

Sök

fredag 4 maj 2018

SAKER JAG VILL GÖRA I MAJ

▷ Äta middagar på balkongen. Vi har en gemensam balkong på varje våningsplan i vårt trapphus, och jag tänker barrikadera vår. Goda plockbrickor eller matlåda spelar ingen roll, bara jag får äta i kvällssolen.
▷ Ta årets första dopp. 
▷ Åka hem till byn över Kristi Himmelsfärd. Jag tänkte ta med Erik på en vandring på Kinnekulle om vädret tillåter, dricka drinkar med en vän, gå långa promenader och njuta av våren. 
▷ Göra klart skolan. Det är endast två inlämningar kvar nu, och jag ser ljuset. Visserligen kommer jag och min grupp förmodligen ha att göra ända fram till sista dagen, men det är ändå inte långt kvar nu. 
▷ Dricka drinkar på uteservering. Det känns verkligen som att jag behöver ta med några vänner och sätta mig på Stortorget och dricka sangria. 
▷ Köpa en ny bikini och lite vårkläder. Jag håller på att långsamt uppdatera min garderob, och nu försöker jag ta tag i vår- och sommardelen. Ett par nya jeansshorts är påväg hem till mig just nu, hoppas de passar, men jag skulle även behöva fylla på överdelar och strandkläder. Men jag tar det lugnt, vill inte köpa något jag inte använder, bara fina saker jag vill ha kvar i många år. 
▷ Njuta av syrén och plocka blommor. I helgen och nästa vecka ska det blir sol och varmt. Jag ska visserligen jobba både lördag och söndag, men på eftermiddagarna tänker jag gå långa promenader och när syrénen blommar ska jag minsann gå och trycka näsan i en sådan buske varenda himla dag. Bästa doften jag vet! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar