Arkiv

Sök

måndag 23 april 2018

En helg fylld av födelsedagspresenter

Den här soliga vårhelgen startade redan i fredags vid lunch när vårt avslutande seminarium var klart. När jag kom hem tog jag en glass i solen med Erik, packade min väska och drack kaffe på balkongen innan jag gick mot bussen.

Jag skulle nämligen åka till Karlstad för att hälsa på min vän Amanda. Vi ägnade eftermiddagen och kvällen på hennes soliga balkong med skvaller, uppdateringar om livet, pizza, bubbel och fina minnen ända till klockan slog midnatt. Så härligt!


Anledningen till besöket var att vi skulle ha spadag. Jag fick ett presentkort av Amanda förra året i födelsedagspresent och den här lördagen var det dags. Vi ägnade oss åt massage, varm hamamsten, bastu, pool och fruktig sangria hela dagen.

Efter en heldag inne på spa tog jag bussen tillbaka till Örebro igen. Till middag gjorde jag en plockbricka med massa gott och drack bubbel på balkongen.

På söndagen var det nämligen dags för helgens andra födelsedagspresent. Jag fyller ju egentligen i januari, men av Erik fick jag att vi skulle gå på afternoon tea och väntetiden var ett par månader. Så i söndags satte vi oss och njöt av smörgåsar, te, scones, bubbel och sötsaker. Sedan la vi oss i parken på eftermiddagen, på kvällen åt vi plock på balkongen igen och det var den härliga, soliga helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar