Arkiv

Sök

torsdag 8 mars 2018

Torsdagsinspiration


Hej! Idag har snön vräkt ner exakt hela dagen här i Örebro och jag har bara varit utanför dörren för att hämta pizza till kvällsmat. Även om jag är ett stort fan av vinter och snö tänkte jag att det kunde passa med lite vårig inspiration här. Jag kör på pinterestbilder då min nuvarande telefon är rätt oskarp i kameran, och min nya telefon kommer inte förrän nästa helg. Så tråkigt att blogga utan bra bilder, så då får pinterest rycka in.

- ett stort fint hårband vill jag gärna ha i vår. Så vackert! Gärna i sammet som på bilden. 
- jag har ett sådant sug efter att ha det fint hemma. Vi rensade förrförra helgen, men nu vill jag fixa ordning och inreda. 
- tänk att det bara är några veckor kvar tills det är snödroppar och andra små vårblommor överallt.. 
- vill gärna gå klädd såhär när graderna ökar. Perfekt att använda sin kjol med en stickad tröja för att hålla värmen, men ändå hälsa våren välkommen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar