Arkiv

Sök

fredag 2 februari 2018

Januaritisdag i Stockholm

Hej!

En lördag precis i början på januari kom min vän Hannah hem till mig i Örebro på en snabbvisit innan hon åkte vidare mot Uppsala där hon bor. När hon skulle åka bestämde vi att vi ville ses snart igen och att vi skulle mötas upp i Stockholm för att gå på Fotografiska tillsammans. I tisdags var det dags!

Det var en solig men kall dag och vi möttes upp på centralstation på förmiddagen. Sedan promenerade vi mot Fotografiska.

Vi gick runt bland utställningarna och tittade fram till lunch. Sedan gav vi oss ut i Gamla stan för att hitta en restaurang. Vi åt på ett litet fik och värmde oss från de kalla januarivindarna.

Vid 15-tiden följde jag Hannah tillbaka till tåget och sedan hade jag några timmar på stan innan min buss gick hem igen. Väl i Örebro mötte Erik mig vid stationen och så var den dagsutflykten till ända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar