Arkiv

Sök

fredag 23 februari 2018

FREDAG

God morgon fredag!

Idag kör jag hemmaplugg, vilket känns väldigt lyxigt då jag varit i skolan varje dag de senast två veckorna. Jag måste hinna med att läsa en hel del artiklar, men tänkte varva det med ett yogapass, en promenad på stan för att köpa en flaska vin och en present, lite packning inför helgen och sedan ordentligt fredagsmys ikväll.
Jag har varit så himla sugen på att testa fishtacos i flera dagar nu, så det kan hända att jag och Erik äter det ikväll. Sedan kommer mina kompisar Amanda och Stina hit för ett glas vin och lite snacks. Imorgon jobbar jag på förmiddagen och efter det kommer min lillebror och hämtar mig i Örebro för att jag ska hinna vara med på min fasters 60-årsfest på lördag kväll. Så det blir en snabbvisit till lille byn och på söndag kväll tar jag tåget tillbaka igen. Hoppas på lite sol med!

Nu ska jag ta tag i den här fredagen, först en kopp kaffe till! Puss och trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar