Arkiv

Sök

tisdag 13 februari 2018

FETTISDAG

Hej på er denna fina semledag!

Jag gick upp tidigt i morse och tog en dusch innan jag åt frukost framför Morgonstudion och sedan blåste Erik mitt hår innan det var dags att sminka och göra iordning mig. Så lyxigt ändå, ska lätt tvinga honom att föna mig efter varje dusch framöver! Sedan var jag i skolan från 10-14 och på vägen hem köpte jag med mig semlor som vi fikade på under eftermiddagen Vi började också prata lite om vad vi ska göra till sommaren och spåna på semesterplaner, så kul ju!

Nu har jag precis gjort färdigt lite förberedelser inför ett grupparbete och tänkte ägna kvällen åt ett yogapass och pasta carbonara till middag. Imorgon är det alla hjärtans dag, men Erik jobbar kväll så vi tänkte fira med en mysig frukost tillsammans och sedan får vi ta en drink på torsdag eller så istället.
Nu ska jag göra en plan för morgondagens plugg och sedan stänga igen datorn och ta kväll! Puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar