Arkiv

Sök

tisdag 23 januari 2018

Vardagen

God morgon!

Idag vaknade jag riktigt trött och det har varit svårt att komma igång. Jag fick helt enkelt unna mig mjuka kläder, en extra kopp kaffe i soffan och ett tänt ljus för att orka starta dagen.

Men nu sitter jag vid köksbordet och har precis bokat bussbiljetter till Stockholm nästa tisdag. Jag och min kompis Hannah ska mötas upp där, gå på fotografiska, äta lunch och gå på stan tillsammans. Älskar att ha små fina saker att se fram emot, det förgyller verkligen livet. Nu i helgen bär det ju av till Sälen med mina föräldrar, nästa tisdag blir det som sagt en Stockholmstripp och nästa fredag ska jag och Erik bjuda hans mamma på middag och gå på balett. Mysigt!

Well, i motsats till alla roliga grejer jag ska göra framöver så blir det en ganska vardaglig tisdag idag. Dagens plugg är att läsa och sammanfatta några kapitel och räkna uppgifter, i eftermiddag ska jag se om det finns en tvättid och ikväll ska jag träna och se klart första säsongen av Bron med Erik. Tur att det är rätt mysigt med vardag också.

Klart slut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar