Arkiv

Sök

torsdag 25 januari 2018

SÅ JÄKLA PEPPAD

Alla bilder från Pinterest - klicka på dem för direktlänk. 
Alltså jag inser ju att jag nog är överpeppad och att det kommer vara asjobbigt och kämpigt och att jag kommer bli arg osv, men nu i förväg är jag så himla peppad på vår skidhelg i Sälen. Jag ska alltså för första gången i mitt 23-åriga liv ställa mig på ett par längdskidor (i min storlek iaf, har faktiskt åkt en gång tidigare i 3 nummer för stora pjäxor och skidor utan fäste = ramlade heeeela tiden) och dessutom ser det ut som att det ska bli sol och lagom kallt.

Jag och Erik har packat och fixat hela gårdagskvällen och nu sitter jag och pluggar innan mina föräldrar kommer hit och hämtar upp oss. Sedan ska vi alltså ha en härligt friluftig helg med våffelfika, god mat, vin och skidåkning. Vi hörs när jag kommer hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar