Arkiv

Sök

tisdag 2 januari 2018

Mål och drömmar för 2018

Överlag känns det som att jag varit väldigt nöjd 2017, och vill fortsätta på den vägen. Men de senaste veckorna har jag tappat strukturen lite och det skulle jag vilja ordna upp. Det känns verkligen inte omöjligt att uppnå mina mål, de handlar mest om att leva lite härligare. Varje dag kan inte vara härlig, men den genomgående känslan i livet kan vara så härlig som möjligt. Jag skrev en lista i min mobil igår med några små saker att tänka på, inspireras av och sträva mot detta nya år. Här kommer de:

• Köp en ny telefon. Min gamla har varit med ett himla bra tag nu och det skulle vara väldigt roligt med en ny med snabb bra kamera och lite nytt minne...

• Sluta uppdatera internet när det inte finns mer att hitta, gör nåt annat istället.

• Rensa och gör ordning i hemmet, det ska vara härligt att vara hemma!

• Lära mig nya saker, utmana mig själv!

• Köp en ny säng. Nu har vi sparat i snart ett halvår, så snart är vi där. Längtar!

• Läs mer böcker.

• Köp ett gymkort. Åh, så klyschigt, men äsch.

• Vardagslyxa och unna mer, livskvalitet är bäst! Det behöver inte vara så dyrt, med god mat, ett fint vin eller en stund i badkaret kommer man långt. Vi bor ju dessutom mitt på stan, så det här blir året då vi äter middag hemma och går ut på stan för en drink!

• Ta en stund varje söndag åt lite egentid och planering inför den nya veckan. Planera in skola, jobb, träning, fritid, partid, kompishäng osv. Men var för guds skull spontan med, en blandning vore najs!

• Rensa ur datorn.

• Boka en kurs i yoga till hösten.


Och så önskar jag fortsatt lycka och umgänge tillsammans med Erik, vänner och familj, några utflykter och resor och ett bra skolår med roliga kurser. Bring it 2018!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar