Arkiv

Sök

måndag 25 september 2017

Ni kan ALDRIG ana vad som hände sen...

Senast vi hördes fick ni ju en realtidsuppdatering av min lördag. Som innehöll en massa härliga saker som yoga, god frukost, besök i butiker och kok av äppelmos. 

Dessutom överraskade jag Erik med en trerättersmiddag när han kom hem, kantarelltoast till förrätt, kyckling med potatis till varmrätt och hemgjord glass till efterrätt. Till detta delade vi på en flaska vin och sedan fick vi den briljanta idén att gå hem till Olov och Rebecca på en drink. Vi köpte med tonic och is, och så gjorde vi GT´s med gurka och svartpeppar. En drink blev till FEM drinkar var, och vi ramlade hem vid 03. 

Så igår var vi lagom trötta kan jag tala om! Min lugna sköna lördag slutade i fylleslag och jag mådde illa ända till kvällen igår. Så kan det gå.. Nu är det bra igen dock, skönt! 

Idag fyller min svärmor 65 år, så vi har firat henne med frukost på stan. Erik är ute och vandrar med henne och lille Ture och jag ska försöka strukturera tentaplugget - sååå svårt! Sedan blir det tårtkalas! 
 
I veckan ska ni få nästa uppdatering om vår Kroatienresa. Bättre sent än aldrig, right?! ;) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar