Arkiv

Sök

onsdag 6 september 2017

Från hemmetHej hörni!

Här kommer en liten ofixad uppdatering med mobilfoton från vårt hem just nu.

• Vi har börjat samla ihop alla våra tavlor och prints för att så småningom få till den där tavelväggen vi pratat om ett tag. Meningen är att den ska täcka nästan hela väggen bakom soffan, så några fler ramar behöver köpas in.

• Ett nytt vitrinskåp har flyttat in, ett brunt från en gammal IKEA Stockholm-kollektion. Det är väldigt fint, men vi behöver fundera lite mer på hur vi ska fylla det. Men jag gillar att vi har ett vitrinskåp igen och ännu härligare att det blir som en extra ljuskälla i rummet.

• Ljus behövs nämligen i vårt vardagsrum. Fönstret är så fullt av växter att vi knappt får in något naturligt ljus. Jag måste erkänna att jag börjar bli lite trött på de där chilisarna, även om de faktiskt får röda frukter varje dag nu. Ska dock onekligen bli skönt när vi skördat färdigt och kan återgå till lite mer normal höjd/mängd på växterna.

• Just nu känns det som att vi har lite för många/stora möbler i vår lilla lägenhet. Jag skulle vilja göra ett rens och bestämma lite mer konkret vad som ska stå var. Just nu har vi liksom ett skrivbord som ingen använder i sovrummet och en fåtölj som inte får plats i vardagsrummet som står i köket. Trångt och inte alls snyggt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar