Arkiv

Sök

tisdag 29 augusti 2017

Tips för livet!

Ni vet den här grejen jag har med att alltid möblera om lite i livet precis när det passar som allra sämst? Inte?!

Jag gör det nästan varje år, mer eller mindre medvetet. Men alltid ganska ångestfyllt. I år har jag lyckats göra detsamma, men denna gång helt utan mening. Ett ärligt misstag. Som liksom tog udden av min sista sköna lediga helg den här sommaren, och istället gjorde den till en ont-i-magen-ångest-trött-helg.

Jag missade nämligen att registrera mig till höstens kurs i tid.

I fredags när jag tänkte göra det loggade jag in på mitt studentkonto, bara för att upptäcka att sista registreringsdag var i onsdags. PANIK! Och Erik hade också missat. Vi har liksom semestrat i godan ro, kommit hem och inte alls tänkt på skolan och så hade påminnelsemailen hamnat i skräpkorgen. Så jäkla typiskt!

MEN! Nu börjar det trots allt ordna upp sig en aning. Jag har sökt andra kurser på sen anmälan och har redan blivit antagen på åtminstone en av dem. Erik har jobb och andra kurser han ska läsa. Så allt löser sig ändå. Men lite paffa blev vi allt i fredags när det uppdagades.

Om ni någon gång ska plugga kids - glöm inte att registrera er! Och titta i skräpkorgen på mailen då och då...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar