Arkiv

Sök

tisdag 16 maj 2017

Planer framöver


Håhåjaja!

Veckorna går fort nu hörni. Jag har börjat inse att det faktiskt snart är sommar, även om vädret inte direkt ger några tecken på det än. Här i Örebro är det iallafall sömnigt grått idag, men det går rykten om att värmen och solen ska komma till helgen. Jag har bara 2,5 veckor kvar tills skolan är slut, och innan dess ska jag hinna med följande:

• Jobba ett pass imorgon
• Gå på föreläsning på torsdag förmiddag
• Packa en väska och åka till sommarstugan på torsdag eftermiddag
• Bada och sola och läsa hela helgen (eftersom det ska bli 25° och sol!!)
• Göra typ 2 dagar i skolan nästa vecka samt läsa en del
• Jobba över mors dag-helgen
• Ha tentavecka, skriva tenta och sedan fira att första året är gjort fredagen den 2 juni.
• Åka hem till Källby och ta sommarlov den 3 juni!!

Sedan har jag en period av ledighet, med något enstaka jobbpass inbokat ända tills veckan efter midsommar då mitt sommarschema drar igång. Innan dess ska jag dock hinna gå på konfirmation, fira lillebror Axels student, träffa kompisar och fira midsommar. Tjoho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar