Arkiv

Sök

tisdag 4 april 2017

HELLO SPRING

Hur är läget denna tisdagsförmiddag? 

Jag sitter hemma i min soffa och ska alldeles strax ta tag i plugget. Att läsa några kapitel står på dagens agenda och så ska jag absolut ge mig ut på minst en promenad i solen som börjar titta fram. Förhoppningsvis ska jag även ge mig på ett styrkepass ikväll med, jag tänker att det är större chans att jag gör det om jag skriver upp det här.. hehe.. 

Nåja, tänk vad tiden springer fram nu. I helgen var jag hemma i Källby och firade min mamma med god mat, drinkar, spabad och tårta. Lyxigt! Igår gick jag igenom ett helt hav av krokus och sådde frön av paprika, chili, gurka och tomat i mitt köksfönster på eftermiddagen. 

Idag kollade jag igenom mitt schema för skolan och för jobbet och insåg att det ju inte är speciellt lång tid kvar av vårterminen. Det känns väldigt skönt, då jag läser en grundkurs i Nationalekonomi just nu och det är kanske inte det ämne jag har störst intresse eller fallenhet för, så det ska bli väldigt härligt när det är klart. Men först en del läsning och ett par veckors kämpande kvar!! Heja heja! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar