Arkiv

Sök

torsdag 13 april 2017

GLAD PÅSK

Påsk!

Jag har visserligen inte alls ledigt, måste plugga en massa och ska jobba hela helgen. Men ändå vill jag ju så gärna pynta, fixa och fira. Jag gillar verkligen traditioner, tänker tillbaka på gamla barndomsminnen och drömmer om framtidens egna traditioner. Kommer på att jag inte ens har ett påskris hemma i år, och att pappäggen ligger nedpackade i källaren... 

Påskmust, som vanligtvis är typ min favoritdryck i livet, har jag inte ens smakat i år. Skärpning Agnes! Nu ska jag minsann ge mig ut och handla lite must och dragéägg, samt hämta fjädrarna i källarn. För min egen skull, dessutom tror jag vi ska vispa äggtoddy här i dagarna med, det gör vi alltid hemma i Källby kring påsk. 

Dags att ta tag i firandet, hehe! Glad påsk!

Förra året jobbade jag på förskola och ägnade betydligt mer tid åt pynt och firande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar