Arkiv

Sök

torsdag 27 april 2017

APRIL GENOM ÅREN

Jag tänkte vi skulle ta en tillbakatitt i arkivet. Här kommer ett gäng april-slut från min blogg helt enkelt! 


2010 - Idag för 7 år sedan var jag såhär liten och söt. Tog "coola" bilder och gick i nian.


2011 - Den 27 april för 6 år sedan var jag i Berlin med min tyskagrupp. Jag och Karolina satt ihop, smygdrack vodka på hotellrummet och köpta underkläder från Calvin Klein. Såå många fula bilder det finns på mig från den här resan, ojojoj, påminn mig om att aldrig bli ovän med Karolina.....


2012 - Jag gick i tvåan på gymnasiet och hade köpt en ny body för att jag skulle gå på fest för mina kusiner som hade fyllt 20 och 18. Vi hade förfest i Annikas storebrors lägenhet, sedan fick jag och Lovisa skjuts till festen liite för tidigt och fick testa teorin "om vi skrattar och är glada kommer folk vilja prata med oss" tills våra vänner kom en stund senare... Teorin funkade helt ok om någon undrar!


2013 - Den 28 april 2013 tog jag årets första dopp tillsammans med Linnea. Brr, årets hagelstormar och snöoväder bjuder inte direkt in till samma sak... 2013 gick jag i trean och studenten var på ingång.



2014 - 27 april för 3 år sedan hade jag och Erik dejtdag. Jag pluggade på psykologprogrammet och vi hade blivit ihop i februari. Den här dagen var det tydligen varmt nog att ha bikini och sitta i Stadsparken. Är lite avis på det faktiskt....


2015 - Under våren för två år sedan mådde jag ganska dåligt och hade en utmattning. I slutet av april började jag dock känna lite glädje och ork igen, vilket var väääldigt skönt efter en lång tid av orkeslöshet.


2016 - Förra året var jag och Karolina och hälsa på Lovisa i Växjö i slutet av april. Vi gick på St. Patricks-sittning och hade en mysig helg ihop!


2017 - Idag sitter jag här på campus och "tentapluggar" dvs skriver inlägg som detta istället, hehe.. Nä, men har pluggat såå duktigt den här veckan att jag inte har så mycket kvar att göra. Ska bli så skönt när tentan är gjord! Skål i termosmuggen hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar