Arkiv

Sök

onsdag 8 mars 2017

OM MIG

Jag är 22 år gammal och jag älskar snö. Att göra av med pengar ger mig ångest och att duscha är det tråkigaste som finns. Jag drömmer om en stor familj och ett Villa Villekulla-hus med stor trädgård med fruktträd och egen potatis. Att odla små frön att vattna och ta hand om så att de frodas och blir små plantor tycker jag är mysigt. Att samla på mig vackra och bra saker är min bästa egenskap, men kanske min sämsta enligt min pojkvän. Färska färgglada blommor i stora vasar är livskvalitet och att följa serier med många långa säsonger går långt före film. De filmer jag gillar riktigt mycket kan jag räkna på en hand och de tittar jag gärna på om och om igen.

Jag har svårt att fokusera utan press och tror på riktigt att allt löser sig. Länge har jag trott att trygghet är det enda jag suktar efter (och tror fortfarande ibland), men ändå mår jag bra av att kasta mig ut och testa nya saker. Min magkänsla litar jag på och den guidar mig väl. Jag blir alltid snyggare på foto när jag druckit alkohol och på fest är jag den som dansar nästan hela tiden. Hemma håller jag antingen riktigt rent eller stökar ner ordentligt, oftast det senare.

Jag velar ständigt mellan att lyssna på min inneboende tant som vill gå och lägga sig tidigt och gå upp och fånga dagen, och den del av mig som vill vara en kvällsperson och tillbringa hela söndagar i sängen. Att resa är det bästa jag vet och jag tycker alltid att borta är bättre än hemma. Jag har bara haft riktig hemlängtan en enda gång i hela mitt liv. Min bästa hushållssyssla är att ta bort luddet från torktumlaren. Jag väljer chips och popcorn framför choklad varje dag, och pepsi är min bästa dryck. Allt smakar bättre med isbitar i eller bacon på och i baren köper jag en mojito eller ett glas bubbel.

Min favoritmat är köttbullar med brunsås eller möjligtvis något grillat. Jag lovar mig ofta att jag ska börja träna, men än har jag aldrig hållit det mer än några veckor. Jag tycker att nyårslöften är en kul grej men vill aldrig äta enligt någon "hälsosam" diet. Jag gillar att pyssla och att fotografera, jag bakar hellre än att laga mat och min favoritfärg är orange. Jag gillar inte att vara ensam, och omger mig gärna med ljud när jag är hemma själv. Podcasts går före musik.

Jag är motsatsen till badkruka och hoppar i plurret nästan oavsett väder mellan maj-september. När jag blir stor och bor på ett ställe nära vatten ska jag bli en sådan som vinterbadar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar