Arkiv

Sök

onsdag 23 november 2016

Snart är det jul igen!

Jag drömmer om jul, men kan ändå inte helt förstå att det är så nära. På söndag är det första advent, men jag har inte pyntat minsta lilla, för vi ska ju flytta snart. Det känns lite jobbigt i mitt hjärta faktiskt, inte att vi ska flytta i allmänhet, utan att vi ska göra det just i adventstider då jag mest bara vill boa in mig, mysa runt och förbereda.

Istället sitter jag i ett flyttkaos just nu i gamla lägenheten, flytten sker förhoppningsvis nästa vecka och helg och sedan är det dags att leva i kaoset i nya lägenheten innan vi hunnit packa upp allt. Dessutom har jag tenta mitt i alltihop nästa fredag, visst låter det som en underbar kombination?! Nja...

Men jaja. Slut på bittert tjat. På söndag lär jag tända ett ljus och lussebullar har jag bakat i alla fall. Och det första jag ska göra i nya lägenheten när vi får nycklarna på måndag, är att hänga upp julstjärnor och bestämma vart granen ska stå, så det så!

Julklappar har jag också börjat införskaffa, jag tror jag kommer få till det riktigt bra i år. Det allra finaste som finns är ju att se i mottagarens ögon att de blev glada på riktigt av det som låg inslaget. Håller tummarna för att det blir så!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar